Het complete aanbod van Pipilou Helpt

Hoe kan ik je helpen?
Tip!

Boek een vrijblijvende proeftraining!

Wil je kennismaken met Pipilou Helpt en de wijze van trainen? Dan is deze proeftraining zeker iets voor jou! Het gehele proeftraining pakket is vrijblijvend. Het verplicht je tot niets! Je bepaalt zelf of je daarna met mij en mijn methode verder gaat. Als je besluit door te gaan blijf ik je met plezier begeleiden.
 
Het proeftrainingspakket vervangt natuurlijk geen intensieve training met privé begeleiding, maar je kunt wel de eerste stappen zetten en voorbeeldtrainingen zien. De investering voor de proeftraining, inclusief het e-book ‘de eerste stappen om je hond te helpen bij verlatingsangst’ is 49,-.
 
In het geval van een pup zonder verlatingsangst ontvang je spelletjes om je pup voor te bereiden op het alleen leren zijn.
 

Als je besluit na de proeftraining helemaal voor een pakket te gaan, wordt je investering van 49,- in mindering gebracht op de kosten van je gekozen pakket.

Proeftraining Verlatingsangst

49,-

Proeftraining Jong Geleerd

49,-
Nieuw
Leuk voor elke hond

Sniff 'n Joy - Snuffel- en zintuigentuin

Een bezoek aan een snuffel-en zintuigentuin is een verrijking voor iedere hond, in iedere levensfase, Het is een vorm van mentale stimulatie en een heerlijk uitje voor iedere hond. Het wordt weleens een “attractiepark” voor honden genoemd.

Door Pipilou Helpt worden privé sessies aangeboden in Noordwijkerhout in een veilige omgeving. De snuffel – en zintuigentuin met indoor én outdoor snuffel mogelijkheden is geheel omheind. Voor vrijwel alle honden geeft dit de vrijheid om zonder riem de ruimtes, materialen en objecten te kunnen onderzoeken.

Dit heeft veel positieve effecten voor jouw hond: Stimulatie van het probleemoplossend vermogen, het leervermogen en het zelfvertrouwen. De mogelijkheid tot zelfontplooiing maar ook verbetering van prikkelverwerking. De hond wordt voorzien in de natuurlijke behoeften en mag geheel zichzelf zijn.

De begeleider geniet van een kopje koffie of thee, aanschouwt en geniet van de hond die even helemaal hond mag zijn. Snuffelen en onderzoeken is compleet natuurlijk gedrag voor de hond en honden met én zonder rugzakje kunnen dit als ze rust en veiligheid ervaren.

Er zijn verschillende ondergronden en hoogtes, diverse smaken te proeven, materialen die zacht geluid maken, er is veel te zien en nog veel meer te ruiken. Kortom, alle zintuigen komen aan bod: zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Maar niets moet en vrijwel alles mag.

Na een snuffelsessie krijgt de hond een treat search aangeboden, er wordt lekkers door de hond gezocht en gevonden waardoor er een geluksgevoel ontstaat.

Wat mag je verwachten?

volwassen hond: 1 uur
32,50,-

pup: 1/2 uur
22,50,-

*strippenkaarten mogelijk voor een gereduceerd tarief

Ga je er helemaal voor?

Pakketten Verlatingsangst Training

hond ligt op een deken te slapen

Milou's choice

6 weken

699,-
betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
zwarte hond ligt op de bank te slapen
aanbevolen

Pip's choice

12 weken

1199,-
betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk

De training zal volledig onder digitale begeleiding plaatsvinden en er is absoluut commitment nodig. Jij bent tenslotte degene die de training met jouw hond uitvoert; volgens jullie op maat gemaakte plan en onder intensieve begeleiding. Om je een idee te geven, je kunt bij het pakket Milou's choice denken aan ongeveer 24-28 uur individuele begeleiding verdeeld over 6 weken. 

Of heb jij een pup?

Pakketten Jong Geleerd Training

Beau's choice

6 of 12 weken 'Light'

6 weken 299,-

12 weken 499,-

let op, dit pakket bevat geen mogelijkheid tot het stellen van andere vragen over je pup, we richten ons alleen op de training om alleen te leren zijn op een wezlijnsgerichte wijze!

dit is begeleiding voor een pup zonder verlatingsangst

betaling in 2 termijnen mogelijk

Bayla's choice

6 of 12 weken 'intensief'

6 weken 499,-

12 weken 699,-
Dit is een all- inclusive pakket, stel al je vragen en ontvang adviezen en plannen voor andere puppy uitdagingen

DIT IS BEGELEIDING VOOR EEN PUP ZONDER VERLATINGSANGST

betaling in 2 termijnen mogelijk
Verlenging

Wil je samen door? Ik sta aan jouw zijde!

Na het volbrengen van een 6 of 12 weken traject is er de mogelijkheid tot verlenging van je begeleiding. Je kunt kiezen voor verlenging volgens een ‘light’-methode of voor verlenging volgens de ‘intensieve’-methode. 

Samen kijken we aan het einde van jouw geboekte traject wat passend kan zijn voor het leerproces van jouw hond en passend in jouw persoonlijke situatie.

Mocht je meer behoefte hebben aan een los moment van overleg en begeleiding, dan is ook een los consult mogelijk.

Eenmalig consult

1 consult

79,-
In de groep aan de slag?

Zet de eerste stappen om je hond te helpen !

Op 27 september 2024 a.s. start de groepscursus “de eerste stappen om je hond te helpen bij verlatingsangst” weer. Je gaat in een betrokken groep aan de slag en deelt ervaringen en successen. 

Want de coaches en de andere deelnemers weten precies hoe jij je voelt!

Wat mag je verwachten?

Wat verwachten wij van jou?

hondje verstopt onder een deken
Nieuw

Groepscursus

early bird prijs:
van 499,- voor 399,-
spelend leren? Dat kan!

Hond & Wijzer - Educatief kwartet

Waarom slaapt je hond het liefste bij jou in de buurt en waarom wilt hij zo vaak en zo lang snuffelen, wat heeft dat nou voor nut? Begrijp jij wat je hond je wilt vertellen met zijn lichaamstaal en weet je hoe je hem kunt helpen zich meer ontspannen te voelen? Waarom bijten puppy’s eigenlijk en hoe kan jouw hond het beste leren? 

Spelenderwijs alles leren over honden, zodat je voor de jouwe nóg beter kunt zorgen? Een blije tevreden hond is een plezier in huis! Leer ook hoe jij jouw hond tegemoet kunt komen in zijn natuurlijke behoeften.

Speel dit spel met vrienden of familie, raak in gesprek,  je leert elkaar én jouw lieve hond(en) nog beter kennen. Er komen vele onderwerpen aan bod, zoals slaap, kalmerende signalen, naar de dierenarts, veiligheid, basisbehoeften, puppy’s en verzorging.

Er zijn 15 sets met 15 verschillende onderwerpen beschikbaar. De bedoeling is, zoals bij een kwartetspel gewend bent, zoveel mogelijk setjes van vier (bij elkaar horende) kaarten te verzamelen. Dit doe je door je medespelers om kaarten te vragen als je aan de beurt bent. Door goed op te letten als je een medespeler om een kaart vraagt – en bij de beurten van de ander(en) – kun je achterhalen wie welke kwartetkaarten heeft. Degene met de meeste kwartetten is de winnaar!

24,99
excl. verzendkosten