Het complete aanbod van Pipilou Helpt

Hoe kan ik je helpen?
Tip!

Boek een vrijblijvende proeftraining!

Wil je kennismaken met Pipilou Helpt en de wijze van trainen? Dan is deze proeftraining zeker iets voor jou! Het gehele proeftraining pakket is vrijblijvend. Het verplicht je tot niets! Je bepaalt zelf of je daarna met mij en mijn methode verder gaat. Als je besluit door te gaan blijf ik je met plezier begeleiden.
 
Het proeftrainingspakket vervangt natuurlijk geen intensieve training met privé begeleiding, maar je kunt wel de eerste stappen zetten en voorbeeldtrainingen zien. De investering voor de proeftraining, inclusief e-book of spelletjes (voor pups zonder verlatingsangst) is 49,-.

Als je besluit na de proeftraining helemaal voor een pakket te gaan, wordt je investering van 49,- in mindering gebracht op de kosten van je gekozen pakket.

Proeftraining Verlatingsangst

49,-

Proeftraining Jong Geleerd

49,-
Nieuw
Leuk voor elke hond

Sniff 'n Joy - Snuffel- en zintuigentuin

Een bezoek aan een snuffel-en zintuigentuin is een verrijking voor iedere hond, in iedere levensfase, Het is een vorm van mentale stimulatie en een heerlijk uitje voor iedere hond. Het wordt weleens een “attractiepark” voor honden genoemd.

Door Pipilou Helpt worden privé sessies aangeboden in Noordwijkerhout in een veilige omgeving. De snuffel – en zintuigentuin met indoor én outdoor snuffel mogelijkheden is geheel omheind. Voor vrijwel alle honden geeft dit de vrijheid om zonder riem de ruimtes, materialen en objecten te kunnen onderzoeken.

Dit heeft veel positieve effecten voor jouw hond: Stimulatie van het probleemoplossend vermogen, het leervermogen en het zelfvertrouwen. De mogelijkheid tot zelfontplooiing maar ook verbetering van prikkelverwerking. De hond wordt voorzien in de natuurlijke behoeften en mag geheel zichzelf zijn.

De begeleider geniet van een kopje koffie of thee, aanschouwt en geniet van de hond die even helemaal hond mag zijn. Snuffelen en onderzoeken is compleet natuurlijk gedrag voor de hond en honden met én zonder rugzakje kunnen dit als ze rust en veiligheid ervaren.

Er zijn verschillende ondergronden en hoogtes, diverse smaken te proeven, materialen die zacht geluid maken, er is veel te zien en nog veel meer te ruiken. Kortom, alle zintuigen komen aan bod: zien, horen, ruiken, voelen en proeven. Maar niets moet en vrijwel alles mag.

Na een snuffelsessie krijgt de hond een treat search aangeboden, er wordt lekkers door de hond gezocht en gevonden waardoor er een geluksgevoel ontstaat.

Wat krijg je?

32,50 voor 1 uur
Ga je er helemaal voor?

Pakketten Verlatingsangst Training

hond ligt op een deken te slapen

Milou's choice

6 weken

699,-
betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk
zwarte hond ligt op de bank te slapen
aanbevolen

Pip's choice

12 weken


1199,-
betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk

De training zal volledig onder digitale begeleiding plaatsvinden en er is absoluut commitment nodig. Jij bent tenslotte degene die de training met jouw hond uitvoert; volgens jullie op maat gemaakte plan en onder intensieve begeleiding. Om je een idee te geven, je kunt bij het pakket Milou's choice denken aan ongeveer 24-28 uur individuele begeleiding verdeeld over 6 weken. 

Of heb jij een pup?

Pakketten Jong Geleerd Training

Beau's choice

6 weken

299,-
betaling in 2 termijnen mogelijk

Bayla's choice

12 weken

499,-
betaling in 2 termijnen mogelijk
Verlenging

Wil je samen door? Ik sta aan jouw zijde!

Na het volbrengen van de 6 of 12 weken is er de mogelijkheid tot verlenging van je begeleiding. Je kunt kiezen voor verlenging van 4 weken volgens een ‘light’-methode of voor een verlenging van 6 of 12 weken volgens de ‘intensieve’-methode. Mocht je meer behoefte hebben aan een los moment van overleg en begeleiding, dan is ook een los consult mogelijk.

Verlenging Light

4 weken

249,-
Pup: 149,-

Verlenging Intensief

6 weken

399,-
Pup: 299,-

Verlenging Intensief

12 weken

599,-
Pup: 499,-

Eenmalig consult

1 consult

79,-
In de groep aan de slag?

Zet de eerste stappen om je hond te helpen !

Op 1 maart a.s start de groepscursus “de eerste stappen om je hond te helpen bij verlatingsangst”. Je gaat in een betrokken groep aan de slag en deelt ervaringen en successen. Want de deelnemers weten precies hoe jij je voelt!

Wat kun je verwachten?

 • Kennissessies waar je ontzettend veel kennis en praktische tools en tips vergaart
 • Ervaringen delen en ondersteuning vanuit de groep (er wordt een besloten groep aangemaakt voor de deelnemers)
 • Hand-outs om mee te werken en als reminder te bewaren voor de toekomst
 • Vraag en antwoordsessies zodat je nooit met een vraag blijft zitten
 • Na de groepscursus heb je tools en kennis om zelfstandig verder te trainen
 • Mogelijkheid voor vervolg middels individuele begeleiding door een van de 3 coaches met korting
 • Certificaat van deelname als je actief hebt meegedaan

 

Wat wordt van jou verwacht:

 • Je ziet mogelijkheden om online mee te doen met de cursus ( je bent in het bezit van een laptop/tablet/smartphone )
 • Je bent enthousiast en hebt motivatie om met je hond te trainen
 • Je neemt de rustdagen in acht (passend in jouw weekprogramma)
 • Je gaat actief met je huiswerk aan de slag

 

 

hondje verstopt onder een deken
Nieuw

Groepscursus

van 399,- voor 299,-
spelend leren? Dat kan!

Hond & Wijzer - Educatief kwartet

Waarom slaapt je hond het liefste bij jou in de buurt en waarom wilt hij zo vaak en zo lang snuffelen, wat heeft dat nou voor nut? Begrijp jij wat je hond je wilt vertellen met zijn lichaamstaal en weet je hoe je hem kunt helpen zich meer ontspannen te voelen? Waarom bijten puppy’s eigenlijk en hoe kan jouw hond het beste leren? 

Spelenderwijs alles leren over honden, zodat je voor de jouwe nóg beter kunt zorgen? Een blije tevreden hond is een plezier in huis! Leer ook hoe jij jouw hond tegemoet kunt komen in zijn natuurlijke behoeften.

Speel dit spel met vrienden of familie, raak in gesprek,  je leert elkaar én jouw lieve hond(en) nog beter kennen. Er komen vele onderwerpen aan bod, zoals slaap, kalmerende signalen, naar de dierenarts, veiligheid, basisbehoeften, puppy’s en verzorging.

Er zijn 15 sets met 15 verschillende onderwerpen beschikbaar. De bedoeling is, zoals bij een kwartetspel gewend bent, zoveel mogelijk setjes van vier (bij elkaar horende) kaarten te verzamelen. Dit doe je door je medespelers om kaarten te vragen als je aan de beurt bent. Door goed op te letten als je een medespeler om een kaart vraagt – en bij de beurten van de ander(en) – kun je achterhalen wie welke kwartetkaarten heeft. Degene met de meeste kwartetten is de winnaar!

24,99
excl. verzendkosten