Meer ondersteuning nodig?

Mijn vertrouwde samenwerkingspartners
Coaching

Elske van K9 coaching ken ik al een aantal jaar, wij maakten kennis tijdens een privé consult voor mijn hondje Pip. Ik zat met de handen in het haar en Elske coachte ons op een zachte wijze, haar motto is: de klant mag van mijn begeleiding alleen maar wijzer en blijer worden en zij zal haar uiterste beste doen onzekerheid te voorkomen. Vanuit die mooie gedachte bleef ons contact, we werden vrienden en mijn stageplaats was al bepaald voor ik met de opleiding begon 😊. Elske leerde mij over hondengedrag en het aanleren van vaardigheden volgens een op welzijn gerichte methode. En in het bijzonder over de behoefte van honden aan een veilig gevoel door een betrouwbare begeleider.

Elske vertrouwt haar klanten met een hond met verlatingsangst aan mij toe en mijn klanten met honden waar reactiviteit een rol speelt kunnen bij haar terecht! Samenwerken met Elske is fijn, altijd vanuit respect en welzijn voor een ieder.

Daarom zullen wij verder onze krachten bundelen! In het najaar zullen wij samen mooie pakketten gaan aanbieden, hou onze websites hiervoor zeker in de gaten!

Coaching
Met Marieke van Op hondse Wijze werk ik erg graag samen, onze persoonlijkheden en skills vullen elkaar perfect aan. Waar we erg verschillend zijn hebben we ook veel raakvlakken en dezelfde humor, heel erg belangrijk. Marieke is een fijne, betrouwbare collega! Samen met Thomas geven wij de groepscursus ‘de eerste stappen om je hond te helpen bij verlatingsangst’ Marieke is net als ik SA Pro Behaviour Consultant. Daarnaast is Marieke mijn collega coach bij Stressless Dogs.
Coaching

Esther kwam op mijn pad tijdens mijn grote zoektocht naar hulp voor Pip. Esther is een bijzonder mooi mens, zij biedt diverse bijzondere vormen van hulp aan de hond. Esther heeft mij veel inzichten gegeven in het “waarom” van Pip haar gedrag. Dat gaf rust en een vorm acceptatie waarna Pip en ik weer (samen) verder konden groeien. Esther leerde me de beginselen van de desensitisatie training als klant, nu als SA Pro trainer mag ik Esther haar klanten begeleiden in het geval van verlatingsangst. Esther richt zich nu op haar grootste passie: Buitenlandse honden. Buiten dat ze in Duitsland en daarbuiten baasjes met buitenlandse honden begeleidt heeft ze zelf ook meer dan 70 buitenlandse honden in huis gehad. Met een gerust hart stuur ik klanten door naar Esther voor online consulten, onder meer als het gaat over buitenlandse honden of communiceren met dieren!

Welkom bij Behave Training

holistische Geneeskunde
Sandra van dierenartspraktijk van Nature werkt holistisch. Haar behandelmethodes zijn complementair aan de reguliere dierenartspraktijk. Ik bezoek Sandra regelmatig met Pip, de behandelingen met osteopathie, doen haar altijd goed. De missie van de praktijk is om het welzijn van zoveel mogelijk dieren te verbeteren en daarin vinden wij elkaar natuurlijk! Sandra verwijst haar klanten met een hond met verlatingsangst aan mij door en wanneer ik honden in begeleiding heb die baat kunnen hebben bij een van haar complementaire behandelingen verwijs ik deze ook zeker door.
Geneeskunde

Tieke is onder andere natuurgeneeskundige en zij kan op natuurgeneeskundige wijze complementair de honden met (verlatings) angst ondersteunen. Ook kan Tieke de honden hulp bieden met cranio sacraal therapie. Tieke werkt geheel op maat, ze kijkt wat er nodig is voor de individuele hond. Naast heel kundig is Tieke ook een prettig mens, win win!

Webshop

Suzan en haar webshops

Suzan beheert een aantal webshops, je kunt in 2 deze webshops diverse producten vinden ter ondersteuning van je hond. Ik vind bijvoorbeeld de relaxopet een prachtig product, bij de juiste opbouw kan dit helpend zijn voor de hond met angst. Daarnaast vinden sommige pups en honden meer rust en ontspanning door in de buurt te zijn van een knuffel met hartslag of een warmteknuffel. Ook een natuurlijke rustgever kan ondersteuning bieden. De Kong Classic, de Kong Puppy en de snuffelmatten kunnen een onderdeel zijn van mentale verrijking en daarmee bijdragen aan de vervulling van de basisbehoeften van de hond. Suzan is zeer betrokken en is altijd bereid de klanten te helpen de passende keuze te maken voor hun hond, ik herken me in haar passie om mensen te helpen, daarom werk ik graag met Suzan samen!
online Cursus en coaching

Als coach bij een de cursussen van Stressless Dogs zorg ik voor begeleiding van cursisten. In de zeer complete online cursus (anti-uitval) wordt je stap voor stap meegenomen om jouw hond goed te kunnen helpen en begeleiden bij uitvalgedrag. Je leert over het “waarom” en je krijgt concrete adviezen je hond echt te gaan helpen! Wil je geen quick fixes (want die werken toch niet en zijn schadelijk voor je hond) maar een gefundeerde basis met kennis, dan is deze cursus zeker iets voor jou!

In de puppy cursus kijk ik stap voor stap met de cursisten mee, ik beantwoord alle vragen en geef adviezen en support! 

Bij de consulten die ik als coach geef bespreek ik de voortgang, waar de cursist tegenaan loopt en natuurlijk geef ik adviezen op maat. Dat geeft mentale steun en kan een stok achter de deur zijn om door te zetten en er volledig voor te gaan!

Heb je interesse? Volg deze link om meer te lezen over de cursus en om je in te schrijven.

Coaching

Een echte kanjer is Thomas. Hij is net als ik SA Pro Behaviour Consultant. Het is heel fijn om met elkaar te sparren en van gedachten te wisselen. Hij is een empathische coach, breed opgeleid, heel kundig en betrouwbaar. En dat zijn nog maar een paar redenen waarom ik heel graag met hem samen werk. Thomas helpt klanten in België, hij heeft een prachtig hondenveld waar hij zijn begeleiding doet. Wij begeleiden elkaars klanten als de ander van een vakantie geniet. Ik laat de klanten in vertrouwen bij Thomas in begeleiding!

Webwinkel

Lisanne van Dierenoppas Amersfoort biedt in haar webwinkel hele mooie producten aan. Van lange lijnen, verantwoorde tuigjes en fijne hondenbedden tot verantwoorde kauwmaterialen als traditionele yakstaven uit de Himalaya, spellen en puzzels en natuurlijke producten tegen vlooien en teken, je vind het er allemaal. Lisanne schreef als eindopdracht voor haar opleiding bij Feedback het zeer waardevolle boek ‘je hond liefdevol begeleiden en opvoeden” wat natuurlijk ook in haar webshop te verkrijgen is. Voor de oplettende lezer, ik deed dezelfde opleiding als Lisanne! Zij was het die mij dat laatste zetje in de goede richting gaf, waarvoor ik haar altijd dankbaar zal zijn, het heeft mijn leven veranderd! Als eindopdracht maakte ik het educatief kwartet, natuurlijk via mijn eigen website verkrijgbaar.

Voor mijn klanten heb ik door onze leuke samenwerking een kortingscode voor de webshop van dierenoppas Amersfoort beschikbaar!

Coaching
Manon is een kei in het helpen van honden, zowel per online consult als in real life. Ze denkt op een fijne creatieve manier mee en weet veel over stressreductie. Voor individuele speurlessen kunnen klanten ook bij Manon terecht. Verder schrijft ze regelmatig hele leuke en goede blogs. Naast het feit dat Manon gecertificeerd (speur) instructeur is en veel ervaring heeft met buitenlandse honden, is ze ook een hele fijne sparringpartner voor mij op vele gebieden. Zeer waardevol. En we hebben nog wat mooie plannen samen liggen, daarover later zeker meer!
Verrijking

Verrijking op maat is te vinden in het Indoor Zintuigen Centrum voor honden. In een veilige en afgesloten omgeving worden honden uitgenodigd om helemaal zichzelf te zijn. Omdat onderzoeken, ontdekken en snuffelen basisbehoeften zijn voor elke hond vind ik dat het Indoor zintuigencentrum een ‘must’ is voor elke hond. Stella is een fantastische begeleidster die op natuurlijke wijze respectvol met de honden communiceert op een ‘hondse’ manier. Stella observeert en neemt de baasjes mee in wat zij ziet. Zeer leerzaam voor de baasjes ook! Met mijn eigen hondje Pip rij ik zonder moeite 1,5 uur naar Dog’s Own Choice om haar deze vorm van verrijking te geven. Waar ik kan stimuleer ik klanten om een bezoek in te plannen, want het is zo bijzonder en waardevol voor hond en baasje!

Geneeskunde
Bijna 10 jaar werkte ik met veel plezier als paraveterinair in de praktijk van dierenarts Baas. De honden van de klanten van deze dierenartspraktijk mag ik begeleiden bij verlatingsangst. Met Carianne, de kundige en ervaren dierenarts kan ik (natuurlijk geanonimiseerd) onder andere sparren over diverse medische zaken waar mijn klanten tegenaanlopen bij hun hond. Heel fijn, want pijn of ander lichamelijk ongemak is niet zelden de oorzaak van bepaald gedrag. Voor klanten is het vaak een eye opener om te (laten) onderzoeken of er sprake kan zijn van pijn en ander lichamelijk ongemak.